L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant les donacions que diferents empreses i entitats estan realitzant per ajudar als professionals que s’enfronten en primera línia a la Covid19. En concret, la regidoria d’Obres i Serveis està coordinant i gestionant les donacions per a fer-les arribar a l’Àrea de Salut. En els últims dies s’han gestionat tres donacions més.
Les últimes empreses que han fet donacions han estat Productos DL, Picotex, que han donat productes de neteja i Korott, amb hidrogel i mascaretes.

Es recorda que, de moment, no es poden fer donacions personals, només poden fer-les empreses o entitats i de material embalat. Qualsevol empresa o entitat que crega que pot aportar alguna cosa, pot telefonar al número habilitat de l’Ajuntament 900750071 i des d’allí es gestionarà l’arreplegada i l’entrega del material.

Fins ara hi ha hagut prop de 60 empreses i entitats que han oferit donacions diverses, fonamentalment de material sanitari com guants, mascaretes o hidrogel. Totes les donacions estan ja en l’Àrea de Salut perquè arriben a totes les persones professionals de la sanitat i els serveis de cura de persones que estan en primera línia, lluitant dia a dia contra aquesta pandèmia.