L’ajuntament d’Alcoi ha decidit suspendre l’Esport en 3 D i totes les activitats previstes durant la setmana en que se celebra, és a dir, les xerrades, actes de reconeixement a esportistes, cloenda de Jocs Esportius i Olimpíada EPI.

La novena edició de l’Esport en 3D tindrà lloc en 2021, des de l’ajuntament s’ha decidit suspendre l’edició d’aquest any donada la situació de crisi que estem vivint a causa de la COVID-19.
L’Esport en 3D és la cloenda de l’any esportiu i s’haguera celebrat del 5 al 7 de juny. Durant aquests dies el Poliesportiu Francisco Laporta i altres espais de la ciutat hagueren acollit competicions i exhibicions de més de 30 modalitats esportives.

Durant eixa setmana de juny, també hauria tingut lloc la tercera edició de les Olimpíades Escolars que suposen una cloenda de l’EPI, l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària. En aquesta jornada participen en proves de tots aquests esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu. En l’edició de 2018 van participar un total de 629 joves d’11 centres educatius, augmentant el nombre de 2017 que va ser 553.

A més com és habitual hi haguera hagut una sèrie de ponències, s’hagués fet la cloenda amb el lliurament de trofeus dels jocs esportius i també s’hagués dut a terme el reconeixement als esportistes d’elit locals. En aquest sentit cal remarcar que ahir se’ls va enviar una carta informant-los que aquest reconeixement públic queda ajornat i es realitzarà quan siga possible.
«Vull animar a totes i tots els esportistes de la ciutat. Aquest any no tindrem Esport en 3D, però segur que en 2021 farem la millor edició. També vull fer un reconeixement a totes les entitats que durant aquest confinament han seguit treballant des de casa perquè els esportistes de la ciutat seguisquen realitzant els seus entrenaments i passen de la millor manera possible aquesta quarantena», ha indicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.