El Partit Popular sol·licita a la Regidoria de Joventut que reforci el programa virtual d’oci per als joves durant el període de confinament. La regidora del PP Amalia Payá aposta per reactivar l’activitat del Centre Cervantes Jove (CCJ) amb diferents alternatives que permetin als joves portar la situació de l’estat d’alarma en les seves llars de la millor manera possible.
A través de les xarxes socials, el departament de Joventut ofereix propostes per als joves, bàsicament enllaços a continguts externs i a la programació del Institut Valencià de la Joventut. La regidora proposa completar aquesta oferta bàsica, al seu judici “molt limitada”, amb activitats pròpies, com a concursos, activitats conjuntes en línia o assessorament.

“Els joves són grans usuaris de noves tecnologies i xarxes socials. L’Ajuntament ha d’oferir noves iniciatives d’oci que fomentin la creativitat i serveis que atenguin les necessitats d’un segment de població amb necessitats molt específiques”, raona la regidora del PP.

Payá defensa que l’activitat habitual del CCJ s’adapti a les noves tecnologies en els diferents àmbits recollits en el contracte de gestió adjudicat a la fi del passat any: des de desenvolupament personal fins a formació, passant per cultura, oci i esport.

“Aquesta situació excepcional pot ser fins i tot un bon moment perquè el CCJ capti nous usuaris que fins ara no han participat en les activitats del centre i que després de la situació de confinament puguin gaudir de les seves instal·lacions i els seus serveis”, explica Payá.