Alcoi és una ciutat amiga de la Infància i que a més tindrà la Capitalitat Cultural de la Comunitat Valenciana. Des de l’ajuntament es porta avant una iniciativa que conjuga ambdues, els més xicotets de la casa i el foment de la lectura. Es regalaran llibres i contes per a tota la infància de la ciutat, en concret per a qui tinga de quatre als dotze anys.
Per aconseguir-los només hi ha que el formulari al qual s’accedeix en aquest enllaç.

En la selecció dels textos s’han triat llibres i contes de diferents autors i autores de la nostra ciutat i seran adquirits en papereries d’Alcoi.

“Alcoi sencer i l’Ajuntament, contínua pensant en tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. En commemoració del ‘Dia del Llibre’ i en una data tan assenyalada per als alcoians com el dia de Sant Jordi, volem tindre un reconeixement a l’esforç realitzat per ells . Per a l’ajuntament d’Alcoi la infància és una part de la població molt important i pensant en ells en una època tan delicada realitzarem aquests obsequis perquè puguen descobrir noves aventures a través de la literatura”, ha indicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Cartell