Davant la situació actual, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha adoptat per Decret llei, dins del seu àmbit competencial, una sèrie de mesures que afecten al sistema educatiu de la comunitat, i que modifiquen, entre d’altres, alguns aspectes per al procés de l’admissió del curs 2020-2021. Una sèrie de mesures extraordinàries i específiques, que des de Podem saben que «han de servir per pal·liar els efectes de l’emergència sanitària provocada pel virus Covid-19».

Per això, i perque són moltes les famílies preocupades per aquest tema, des de Podem preguntaran al proper ple telemàtic, del dilluns 4 de maig, sobre com té previst l’ajuntament d’Alcoi informar, facilitar i gestionar el procés ordinari d’admissió de l’alumnat del curs 2020 – 2021.

Perquè entenen que l’ajuntament, «ha de previndre i estar preparat per a gestionar aquest procés de matriculació de la millor manera possible. Per a poder facilitar-ho a la ciutadania d’una forma àgil i accessible. I garantir que la informació arribe a totes les famílies» afirma el portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago.