Segons la resolució del 24 d’abril de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, a proposta de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les condicions per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària de productes de primera necessitat en la Comunitat Valenciana, durant l’estat d’alarma provocat per Covid-19, podran obrir aquests tipus de mercats a partir del 30 d’abril, per tant el pròxim diumenge 3 de maig obrirà el mercadet de Batoi seguint totes les restriccions d’aquesta resolució.
En primer lloc cal indicar que tan sols podran anar les persones residents en el barri, ja que seguim en estat d’alarma i s’ha d’anar als comerços més pròxims possibles. A més, el recinte estarà tancat i només tindrà una entrada i eixida en la qual es controlarà l’accés al nombre màxim de persones permeses, dues per establiment. Per al moment han confirmat que hi haurà 12 llocs de venda, tots de productes de primera necessitat, per tant l’aforament de clients dins del mercadet serà de 24 persones, fins que no isca una, no podrà accedir altra.
«El Mercadet obrirà seguint totes les indicacions de la Resolució de Conselleria amb establiments de primera necessitat. Demanem prudència a la gent perquè seguim en estat d’alarma. El Mercadet serà per a la gent del barri que podrà accedir de forma molt restringida i controlada per tal de garantir totes les mesures de seguretat sanitària». Ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.