Des de Podem proposaran al proper ple, del dilluns 4 de maig, ampliar l’oferta del programa Viu l’Estiu Alcoi 2020, si la situació d’emergència sanitària ho permet “per a poder arribar al màxim de gent possible i oferir a la ciutadania una bona proposta lúdica i d’oci a la seua ciutat” com afirma el regidor Aarón F. Santamaría.

“Tornar a la total normalitat és l’objectiu de totes i tots, i per a acompanyar a la població en aquest procés d’adaptació i recuperació, des de Podem entenem que l’Ajuntament, com a l’administració més propera, ha de ser un referent”, continua Santamaría.

Durant l’estiu, cada any, l’Ajuntament prepara una programació d’activitats en diferents espais de la ciutat, molt interessant per a les persones que han de quedar-se a passar les vacances a la ciutat.

En Podem entenen que “davant la situació actual, és molt probable que aquest any hi haja més gent que passarà l’estiu a Alcoi i seria molt positiu que l’oferta fora el més àmplia possible, tant en tipus d’activitat, com en dies i horaris, per arribar al màxim de població i ser capaços d’oferir a la gent una bona proposta d’oci a la ciutat. També serà important que aquestes activitats siguen gratuïtes o que tinguen un preu molt reduït amb l’objectiu de que siguen el més accessibles possible i no deixar a ningú enrere per motius econòmics”.

I tot, “sempre i quan les condicions de la desescalada del confinament i final de l’estat d’alarma ho permeten i, evidentment, amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries” finalitza el regidor de la formació morada.