La regidora de turisme, Lorena Zamorano, confirma la suspensió de la Fira Modernista 2020. La fira s’ajorna per al 2021 i estarà dedicada, igualment, al pintor Francisco Laporta. Es pretén d’aquesta manera seguir celebrant aquesta Fira Modernista que cada vegada té més ressò, com s’ha fet fins ara, fent-la més grandiosa i atraient encara més turistes, ja que la Fira a més de tindre un aspecte lúdic també és un esdeveniment cultural, amb un important bagatge històric, a més d’un focus d’atracció comercial i turística.

La decisió de la suspensió va ser consultada amb les entitats organitzadores, que de manera gairebé unànime, van decidir aquesta suspensió. A l’espera de l’evolució de la crisi sanitària i sempre que siga possible, es realitzarà el sopar d’entitats, organitzat per l’Ajuntament, per al mes de novembre on es presentarà la Fira Modernista 2021