L’IES Cotes Baixes d’Alcoi obrirà les seues portes al nou alumnat a través d’una trobada en línia el pròxim 27 de maig. La crisi sanitària ha obligat el centre educatiu a preparar una jornada virtual perquè futurs alumnes i les seues famílies, interessats en l’oferta acadèmica del centre, puguen conèixer tant les instal·lacions com els programes de cadascuna de les propostes formatives, ja siguen d’ESO, Batxillerat o FP. La trobada virtual que es durà a terme a través de l’aplicació de Microsoft Teams, estarà organitzada en funció dels estudis triats amb l’objectiu de garantir l’atenció personalitzada i que els participants en cadascun d’ells puguen rebre la informació segons l’àrea d’interés. Per a això, es convocarà als inscrits en diferents horaris garantint també l’assistència d’aquelles famílies que tinguen més d’un fill estudiant o de nou ingrés al centre.

Durant la jornada virtual els professors de cada itinerari educatiu atendran els interessats i explicaran amb detall la proposta educativa del centre. També estarà present un grup d’alumnes que comptarà la seua pròpia experiència durant la seua formació en l’IES Cotes Baixes. Així mateix, representants d’administració exposaran els passos per a realitzar la matrícula.

Sobre el procés de matriculació per a aquest particular curs, es podrà tramitar a través de la web del centre mitjançant signatura electrònica. Per a tots aquells que no disposen de signatura electrònica o preferisquen una atenció personal, el centre està desenvolupant un sistema d’atenció presencial a través d’una pantalla. Els alumnes de nou ingrés que acudisquen a l’institut a recollir i entregar la documentació, així com a resoldre aquells dubtes que se’ls plantegen durant el procés, seran atesos a través d’una pantalla en temps real i d’aquesta manera evitar el contacte físic tot el possible.

Com puc participar en la jornada de portes obertes?
Per a participar en la jornada virtual de portes obertes cal inscriure’s en la web de l’IES Cotes Baixes, a través del següent enllaç  i fins divendres que ve 22 de maig. D’aquesta forma, tots els interessats rebran un correu electrònic amb la reserva del seu horari per a l’atenció personalitzada i les instruccions d’accés a la plataforma per a connectar sense problemes.
El director de l’IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni indica que “en aquests temps de canvi i davant la situació de crisi sanitària que ens amenaça i que ha impedit que seguim el curs habitual amb la nostra jornada de portes obertes presencial, hem treballat per a posar en marxa aquest format en el qual, d’igual forma, volem estar al costat dels quals volen conéixer el nostre centre per a iniciar la seua següent etapa acadèmica amb nosaltres”. Puntualitza que “de fet continuem treballant perquè durant el procés de matriculació puguen comptar amb el personal administratiu del centre de manera presencial però respectant totes les mesures de seguretat i així realitzar els tràmits sense complicacions”.