A partir d’aquest divendres 22 de maig a les 20.30 hores, no es podrà circular amb vehicle pels carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau fins diumenge a la nit. Aquesta mesura s’ha pres per facilitar que les persones puguen caminar amb la distància de seguretat adequada. La passada setmana es va fer una reunió amb veïns i comerciants que van fer les seues aportacions i van poder aclarir els seus dubtes.

L’autobús urbà seguirà circulant per Sant Nicolau i no ho farà per Sant Llorenç a partir de les 20.30 hores els divendres i dissabtes, així com els diumenges. Aquesta circumstància permetrà als establiments d’aquest carrer poder utilitzar la calçada per posar taules com a terrassa, complint sempre amb les mesures i distàncies de seguretat pertinents tant per als clients com per als vianants.
El tall de trànsit en el carrer Sant Nicolau arribarà fins a l’encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes.

Pel que respecta a les vies per poder accedir a la Zona Alta, es pot anar pel Pont Fernando Reig, carrer Alacant, Camí Caseta Albors (carrer de l’Ecoparc) fins a arribar a El Camí o en el cas d’anar pel pont de Sant Jordi, Sant Jaume, Capellà Benlloch, Rigoberto Albors, Costera del Gurugú, ací amb els canvis que s’han produït amb l’obra del carrer Sant Francesc, podran girar a la dreta pel carrer Sant Mateu que ha canviat de sentit i a continuació deuran girar a l’esquerra per Sant Domènec. En concret pel tram que va entre la Glorieta i el Mercat de Sant Mateu per arribar d’aquesta manera al carrer Sant Nicolau i a El Camí. Aquest tram de Sant Domènec també ha canviat de sentit.

Quant als canvis en l’autobús la línia 1 es mantindrà igual, mentre que les línies 2 i 4 tindran rutes alternatives. Pel que respecta al càrrega i descàrrega, en la reunió es va explicar als comerciants i veïns les alternatives possibles.

«Volem facilitar que les persones tinguen la distància de seguretat adequada i puguen passejar amb tranquil·litat. Cal tenir en compte que el carrer Sant Francesc està en obres, per aquest motiu aquest canvi és més important encara», explica el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez qui afig que «Hem observat que els caps de setmana augmenten les persones pel carrer i és important que tinguem la distància de seguretat».

Recordem que pels carrers, ponts i avingudes de la ciutat els vianants han de circular per la vorera de la seua dreta, com fixa el Reglament de Circulació.