«La Mesa del Centre ‘era’ l’espai de discussió de veïns/es, institucions i partits polítics, ‘era’ l’espai de consens, per arribar a solucions a l’hora de regenerar la vida al Centre. Diem ‘era’ doncs en mans de Toni Francés i la regidora Vanesa Moltó aquesta mesa sols ha aprofitat per a fer campanyes publicitàries, de dubtosa eficàcia, i poc més» comenta la regidora Elisa Guillem.

«Sols cal recordar que davant els desgraciats esdeveniments patits a la nostra ciutat pel temporal Gloria, que van afectar greument al centre, per la passivitat socialista en la seua gestió, el govern de Toni Francés no va reunir la mesa del centre per a donar explicacions i consensuar mesures i ara amb la conversió en zona de vianants tampoc», insisteix la regidora.

«El govern ha decidit actuar unilateralment, els socialistes novament, obliden compromisos adquirits amb veïns/es, comerciants i partits polítics.Està quedant molt clar que aquest govern no té cap intenció de consens en les decisions importants, primer crea la Mesa del Centre com a òrgan participatiu per a fer creure una cosa però la realitat és la contrària», reclamen.

“Si els socialistes continuen amb la falta de consens, sense voluntat de seure a la Mesa, sense convocar-la, des de Compromís entendrem que donen per trencada la Mesa del Centre” indica la regidora Elisa Guillem.

Per a Compromís cal ser àgils i seriosos a l´hora d’implantar les mesures definitives per a la reactivació del Centre, “que fa dècades porta esperant i patint proves intermitents i constants enderrocaments de cases”, conclouen.