L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant les donacions que diferents empreses i entitats estan realitzant per ajudar als professionals que s’enfronten en primera línia a la Covid19. A mesura que avancem en les fases de transició les donacions també estan variant adaptant-se a les necessitats existents.

Cal ressaltar que des de BNI Avanza han donat mascaretes quirúrgiques, mentre que el Rotary Alcoy Font Roja ha fet entrega de pantalles de protecció individual de vinil.

L’empresa Exterior Plus a través d’Òscar Llorens ha posat a disposició de l’ajuntament espais de publicitat estàtica, en concret, mupis per a la campanya ‘A Alcoi camina sempre per la vorera de la teua dreta’. També han pagat la impressió de tots els cartells.

Finalment indicar que ha estat Novo Publicidad amb Jorge Fernández qui ha posat a disposició de l’ajuntament tanques publicitàries perquè l’ajuntament informe de tot el que considere necessari amb relació a la Covid 19.

Fins ara hi ha hagut més de 60 empreses i entitats que han oferit donacions diverses, fonamentalment de material sanitari com guants, mascaretes o hidrogel. En aquests moments les donacions estan variant i estan centrant-se en elements no tan sols per als sanitaris, també per als comerciants i per a informar a tota la ciutadania.