Aquest ple de juny la regidora de Compromís Elisa Guillem proposarà la cessió d’espais a zones públiques a l’aire lliure perquè les acadèmies de dansa i gimnasos de la ciutat puguen realitzar les classes i assajos amb un aforament major al permès dins dels seus locals.

Aquest sector està patint especialment aquesta crisi de la Covid, les mesures de seguretat i distanciament personal són quasi incompatibles amb la pràctica d’esports en grup i ensenyament esportiu a espais interiors. A la contra aquestes mesures són més relaxades a l’aire lliure, on la ventilació i la distància personal, permet la pràctica d’esports sense contacte a grups més nombrosos.

Per a la regidora Elisa Guillem «al proper ple demanem al govern de Toni Francés que realitze un estudi individualitzat, de la mateixa forma que ho han fet amb hostaleria, per cedir espais públics oberts, com són amfiteatres, parcs públics, o llit del riu a les escoles de dansa o gimnasos que ho demanen per a la realització de les seues activitats».

«Pensem que aquesta solució pot començar a reactivar un sector que està completament parat i que té complicada la recuperació de la seua activitat quotidiana a curt termini i a més ajudarà recuperar espais públics i comuns per als habitants de la ciutat» comenta la regidora Elisa Guillem.