L’ajuntament d’Alcoi segueix amb la Reactivació de la ciutat, també de la Cultura i ja ha obert les sales i exposicions, seguint les indicacions de la Fase 2. Està limitat a un terç de l’aforament i les visites han de ser individuals, entenent per individual, tant una persona com la unitat familiar o de convivència, sempre que es mantinga la distància de seguretat de dos metres. Tal com indica el BOE específicament no es podrà fer cap mena d’activitat ni cultural ni didàctica en els Museus, tan sols estan permeses les visites.

Les sales expositives s’han reobert mantenint les exposicions que hi havia per tant en L’iVAM CADA Alcoi es pot veure en la planta de la Fundación Caja Mediterráneo ‘Jorge Ballester entre l’equip realitat i el silenci’, mentre que a la planta de l’IVAM tenim ‘La Societat del Rendiment’. Ambdues exposicions es poden visitar fins al 31 d’agost en l’horari d’aquest espai de dimecres a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h diumenges d’11 a 14 h.

En la Sala Expositiva del Centre Cultural Mario Silvestre està la mostra de Rafael Amorós ‘O d’Ovidi’. Es pot visitar de dilluns a divendres d’11.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h
Pel que respecta a la Llotja de Sant Jordi acull Vinticincvacances a Ovidi Montllor. L’horari d’aquest espai és de dimarts a dissabte, d’11.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h i diumenge, d’11.30 a 13.30 h.
Finalment en la Capella de l’Antic Asil podem veure ‘La imaginación recuperada de Fran Parreño. La capella obri dijous i divendres de 10 a 13.00 h i de 17.30 h a 20.00 h i dissabtes d’11 a 13.30 h.
Aquestes tres exposicions estaran a la nostra ciutat fins al 31 de juliol.

«Sabem la importància que té la cultura en Alcoi. Estem treballant per intentar tornar a la normalitat, sempre seguint la normativa i amb la salut com a prioritat. La cultura és un sector molt afectat per la Covid-19, i per això, recordem que invertirem 200.000 euros per a ajudar aquest sector», ha afirmat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Cartell