L’Ajuntament d’Alcoi ha convocat les bases per al concurs del cartell que anuncia l’arribada, cada any, a la nostra ciutat de Ses Majestats el dia 5 de gener a boqueta nit. El premi és, aquest any, de 1.200 euros i les obres es poden remetre a la Regidoria de Festes, Sant Llorenç núm. 6 d’Alcoi, en horari d’11,00 a 14,00 hores, des del dilluns 26 d’octubre fins al dilluns 2 de novembre de 2020, ambdós inclosos.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, destaca l’interés que sempre desperta aquest concurs i anima a la participació: “El concurs per a triar el cartell de la nostra Cavalcada sempre és un moment important al llarg de l’any, al cap i a la fi, l’autora o autor serà aquella persona que tinga l’honor de plasmar l’essència de la 136a Cavalcada d’Alcoi, declarada Festa d’Interés Nacional, i amb ella, de tot el nostre Nadal. Sens dubte, el Nadal Alcoià és i serà una festa única i màgica i esperem que hi haja una àmplia participació per a crear aquesta imatge tan especial que representa a les alcoianes i els alcoians”.

El Jurat, que no percebrà cap retribució econòmica, estarà format per cinc membres qualificats, amb dret a veu i vot i decisió inapel·lable. S’atorgarà fins a un màxim de 20 punts, tenint en compte els criteris de valoració i baremació dels aspectes d’originalitat, disseny i estètica; tècnica; composició i retolació, valorant cada apartat amb 5 punts com a màxim.