L’alumna, Olga Simarro Sellés, que cursa sisé de primària en el CEIP Miguel Hernández, ha creat el dibuix guanyador del IX Concurs d’Educació Vial que realitza la Policia Local d’Alcoi. El dibuix, molt colorit, mostra un ciclista que circula pel carril bici de l’eix per a ciclistes i vianants de la ciutat amb totes les normes de seguretat. Igualment porta escrita la recomanació: «Per a garantir la seguretat, respectem la nostra via».

La decisió ha estat difícil, ja que el jurat ha hagut d’elegir d’entre un total de 72 dibuixos d’alumnes dels 12 centres educatius de la ciutat que han participat. L’alumnat alcoià ha creat les seues composicions, totes elles relacionades amb la importància que té complir amb les recomanacions i normes, tant per part dels conductors com dels vianants, demostrant així, tot el que han aprés sobre educació vial.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, i el de Seguretat, Raül Llopis, han fet entrega del premi a l’alumna guanyadora en el saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi, que ha estat acompanyada per familiars i una representant del CEIP Miguel Hernández,