Una de les mesures del Pla ReactivAlcoi és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca, sempre que siga possible, amb la intenció de reactivar també el sector de la construcció i els auxiliars. Recordem que el Pla ReactivAlcoi per a pal·liar els efectes causats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l’hostaleria, el comerç i les micropimes.

La Junta de Govern va aprovar el passat dilluns quatre contractes menors per un import total de 44.590 euros. En concret, 4.779,50 euros per mampares de metacrilat per a l’IVAM CADA Alcoi. A més, 16.927,90 euros seran per a l’ampliació del pla integral d’accessibilitat d’Alcoi. Un total de 14.083,80 euros aprofitaran per a la reparació del paviment continu en la zona verda dels jocs infantils de la plaça de la Concòrdia i finalment 8.799,12 euros aniran destinats als treballs de desbrossament de la zona enjardinada del riu Riquer.

En total, sumant aquestes xifres a les que s’han executat en el mes de maig tenim un total de 312.240,32 euros en contractes menors, realitzats sempre que ha sigut possible a empreses locals o de les nostres comarques, afavorint la reactivació i la contractació de personal de la zona.

«Com vam anunciar, la intenció és donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors, ajudant a un dels sectors que més ha patit durant aquesta crisi, que en molts casos inclús han hagut de deixar treballs a mitges. Al mateix temps que ajudem a moltes persones millorem la ciutat a través de xicotets treballs però molt importants per a tots i totes», ha indicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.