El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ofereix, un any més, el seu campus d’estiu per a xiquetes i xiquets de 4 a 13 anys. En total, el Campus constarà de 4 setmanes, des del 6 al 31 de juliol amb horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres i hi ha opció de contractar per quinzenes, del 6 al 17 i del 20 al 31 de juliol. Les places en aquesta edició es redueixen al 50% per a complir amb totes les mesures sanitàries necessàries per lluitar contra la Covid-19.

La matrícula per a participar en el Campus d’Estiu Eduardo Latorre, dedicat a l’activitat multi esportiva, es podrà realitzar telemàticament a partir del dia 23 de juny de 9 a 14 hores. La preinscripció no garanteix la plaça i s’informarà en un període de 24 hores tant de les prescripcions acceptades com les no acceptades. La inscripció presencial serà a partir del 25 de juny de 9.00 a 14.00 hores o de 17.00 a 20.00 hores en el mateix recinte. La matrícula es pot realitzar per quinzenes, amb un preu de 85 euros per cada dues setmanes de Campus.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca l’esforç de tots per a donar aquesta opció d’oci saludable a la infància d’Alcoi: “Aquest any, des de la regidoria d’esports no volíem deixar d’oferir el Campus d’Estiu Eduardo Latorre, una oferta d’oci per al mes de juliol consolidada i que tots els anys té molta demanda. La situació actual de nova normalitat ens obliga a adaptar-nos, hem posat en marxa totes les mesures sanitàries recomanades i, per tant, només podem oferir el 50% de les places habituals. Apostem amb el Campus un any més per formar les nostres xiquetes i xiquets en la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludables”.

L’alumnat es repartirà en grups d’edat, de 4 a 6 anys, de 7 a 10 i d’11 a 13 amb l’objectiu de promoure diferents activitats esportives, així com l’educació mediambiental i els hàbits saludables. Les activitats proposades van des de natació amb sessions d’activitat aquàtica durant la setmana; passant per sessions d’esport de raqueta en diferents modalitats com pàdel, tenis taula, bàdminton, o tenis; la realització de sessions d’altres esports com hoquei, bàsquet, voleibol, handbol, tir amb arc o petanca fins a la realització de tallers sobre aspectes mediambientals amb el reciclatge d’envasos, paper,
o cartó. Cal destacar que des de la regidoria d’esports s’ha creat un protocol d’actuació per a garantir les mesures de seguretat en totes les activitats.