Recordem que el Pla ReactivAlcoi per a pal·liar els efectes causats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l’hostaleria, el comerç i autònoms i micropimes. Una de les mesures d’aquest pla és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca, sempre que siga possible, amb la intenció de reactivar també el sector de la construcció i els auxiliars.

La Junta de Govern va aprovar el passat dilluns tres contractes menors per un import total de 29.064,31 euros. En concret, 6.438,57 euros per a la rampa i barana per a l’accés per als vianants a l’aparcament creat recentment en la zona de la Colònia d’Aviació. A més, 17.077,28 euros seran per la creació de zones d’ombra en àrees de parcs infantils al llit del riu Riquer i parc El Romeral i finalment 5.548,46 euros aniran destinats per al subministrament d’una aspiradora per a la neteja de parcs que serà per a la Brigada de Jardins de l’ajuntament.

En total, sumant aquestes xifres a les quals s’han executat en el mes de maig i la primera setmana de juny tenim un total de 341.304,63 euros en contractes menors, realitzats sempre que ha sigut possible a empreses locals o de les nostres comarques, afavorint la reactivació i la contractació de personal de la zona.

«Seguim millorant la ciutat i facilitant la vida a la ciutadania d’Alcoi amb aquests xicotets treballs però molt importants. Com vam anunciar, la intenció és donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors, ajudant a un dels sectors que més ha patit durant aquesta crisi», ha indicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.