En la nit d’ahir les fonts de la ciutat i el pont de Sant Jordi es van il·luminar de color verd donar visibilitat a l’ELA, esclerosi lateral amiotròfica, i les famílies afectades per aquesta malaltia. Es tracta d’una campanya nacional en col·laboració amb totes les associacions que treballen per l’ELA a Espanya duta a terme en el Dia Mundial dedicat a aquesta malaltia. A més d’Alcoi es van sumar a la iniciativa altres municipis de la Comunitat Valenciana com Aigües, Bétera, Calp, Elx, Elda, Gandia, Museros, Paiporta, Paterna, Petrer, Sant Antoni de Benaixeve, València i Villafranqueza El Palamó.
En el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica es reivindiquen els drets de les famílies afectades per l’ELA, les millores en el sistema sociosanitari i la necessitat d’impulsar la investigació perquè es trobe prompte una cura.