L’ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa el servei de cita prèvia mitjançant una plataforma informàtica per a qualsevol tràmit que es necessite fer en el consistori, unificant en un sol espai qualsevol gestió. Es pot accedir a través del següent enllaç.

Amb aquest sistema es garanteix un servei més eficient i eficaç. Cada persona podrà triar el dia i hora que més s’adeqüe a les seues necessitats, eliminant les cues i esperes, contenint així en la mesura del possible les possibilitats de contagi.

Cal recordar que des del final del confinament, concretament en la Fase 1 de la Transició a la Nova Normalitat es va posar en marxa un sistema de cita prèvia en el qual calia trucar al telèfon de cada departament. Ara el servei estarà unificat en una mateixa plataforma. Aquests canvis proporcionaran la màxima seguretat possible tant a la ciutadania en general com a les persones treballadores de l’ajuntament.

“Treballem en una doble vessant, volem oferir el millor servei i al mateix temps les màximes garanties de seguretat. La cita prèvia a través de la plataforma permetrà triar dia i hora en concret, sent així més eficaços i evitarem les massificacions i les cues”, ha indicat la regidora de Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán.

El sistema que ja està en marxa es podrà anar adaptant en funció de la detecció de noves necessitats, canvis o millores.

Cartell