El dilluns 29 de juny es van obrir al públic les tres piscines municipals d’Alcoi; la piscina de Batoi, Caramanxel i José Trenzano Alós en una campanya estival marcada per la covid -19 i les mesures i reglamentacions per a l’ús de les instal·lacions. La suma total de banyistes que es van acostar a les piscines fins al diumenge 5 de juliol, en els primers set dies d’obertura, va ser de 3.106.

Quant a les dades per piscines un total de 1.390 persones van accedir a la José Trenzano Alós, 1.276 a la de Caramanxel i 440 a la de Batoi.
Cal destacar que únicament en la piscina de Caramanxel en la jornada del dimarts 30 de juny es va completar l’aforament reduït al 75% del total però que en uns minuts, a mesura que alguns usuaris anaven abandonant la instal·lació, es va poder recuperar l’accés sense major problema.

Finalment cal assenyalar respecte a la venda de Bons de temporada fins hui s’han tramitat un total de 193 sent la modalitat Jubilat la més sol·licitada amb un total de 57. Destacar que del total d’accessos, 565 han tingut lloc mitjançant aquests bons.