El Servei de Transport Universitari (STU) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri el termini per a la presentació de sol·licituds. L’alumnat ja pot sol·licitar o renovar la seua targeta de transport, amb la qual disposa d’una connexió econòmica i còmoda amb la Universitat d’Alacant i altres centres educatius de la zona.

El servei de transport disposa d’autobusos dedicats que connecten Muro, Cocentaina i Alcoi amb el campus de la Universitat d’Alacant a Sant Vicent del Raspeig però, a més, els usuaris de l’STU poden viatjar a la línia regular Alcoi-Alacant al mateix preu reduït.

Les sol·licituds enguany es faran íntegrament de forma telemàtica, mitjançant la seu electrònica de la Mancomunitat, amb l’objectiu de fer el tràmit més còmode i segur per als usuaris.

El Servei de Transport Universitari és un dels principals serveis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, ja que facilita que els i les estudiants de les comarques puguen desplaçar-se còmodament i econòmicament als centres educatius d’Alacant, de forma que no hagen de traslladar el seu domicili per estudis. Es tracta d’un servei del qual es beneficien més de sis-cents estudiants de les comarques de l’Alcoià i el Comtat. El cost per als usuaris de l’STU suposa al voltant d’un 80% d’estalvi, depenent de l’abonament, amb respecte del mateix trajecte sense subvenció.

Les persones interessades ja poden trobar tota la informació a l’apartat de l’STU de la pàgina web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Cartell