El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presenta la programació Mou-te amb la Manco amb sessions esportives adreçades a joves a diferents municipis de l’Alcoià i el Comtat.

Enguany, l’estiu serà particular per les conseqüències de la COVID-19 i les mesures de prevenció, que han suposat, per exemple, que moltes de les piscines dels pobles estiguen tancades. Per tal d’enriquir les opcions d’oci juvenil saludable als municipis de l’Alcoià i el Comtat, el departament de Joventut de la Mancomunitat ha desenvolupat una programació d’activitats esportives en grup, que es duran a terme en els mesos de juliol i agost.

L’activitat consisteix a realitzar una sessió d’una hora d’entrenament per sèries, de forma lúdica i divertida. En finalitzar l’activitat, hi haurà begudes isotòniques i sucs. Les sessions de Mou-te amb la Manco estan pensades per a joves d’entre 12 i 30 anys i l’aforament és limitat per tal de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene. Per això, cal inscriure’s prèviament al següent enllaç:

PROGRAMACIÓ DE MOU-TE AMB LA MANCO

COCENTAINA. Dimarts 21. 19.30 h. Pista amb coberta del poliesportiu.
ALCOI. Dimecres 22. 19.30 h. Pati de l’Espai Jove.
BANYERES DE MARIOLA. Dijous 23. 19.30 h. Pista amb coberta del poliesportiu.
PENÀGUILA. Divendres 24. 19.30 h. Pista del poliesportiu.
ALCOLEJA. Dimarts 28. 19.30 h. Pista de futbet.
MURO D’ALCOI. Dimecres 29. 19.30 h. Pista d’hoquei del poliesportiu.
BENIMARFULL. Dijous 30. 19.30 h. Pati CRA l’Encantada.
BENASAU. Divendres 31. 19.30 h. Espai polivalent.

Cartel