La passada setmana va tindre lloc un taller per a dones dirigit a adquirir les habilitats bàsiques per a fer skate que va tindre un gran èxit. Després de la bona acceptació ara es realitzarà per a xiquetes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc els dies 20 i 22 de juliol en l’Skatepark de Batoi en horari de 9.30 a 11.30 hores i cal fer inscripció prèvia: eperez@alcoi.org o per telèfon 965537114 extensió 2607. És gratuït i limitat per a 10 participants.
Aquesta és una iniciativa de les regidories d’Infància i Adolescència i Igualtat. El taller també estarà impartit per Alicia López Rochina, Skateboarder amb més de quinze anys d’experiència, Tècnica d’Igualtat i de Polítiques Inclusives. En aquesta ocasió les participants en el taller per adolescents també ajudaran a les xiquetes.
Entre altres coses aprendran trucs bàsics de monopatí, com muntar, donar-se cama, aprendre les parts d’un monopatí, entre altres.