Ahir dimarts 14 de juliol va tindre lloc al Parc de Cervantes i la zona del Riverfit una jornada d’orientació emmarcada dins del programa d’activitats Viu l’Estiu Alcoi. L’activitat constava d’una zona de jocs per a la iniciació, un mapa xicotet pel parc de Cervantes i un més extens per la zona del Riverfit.

Xiquetes i xiquets de la ciutat amb edats compreses entre els 4 i 14 anys ho van passar en gran practicant una modalitat esportiva que va guanyant adeptes a Alcoi gràcies entre altres, a l’excel·lent labor realitzada pel Centre Excursionista d’Alcoi, entitat que també va col·laborar en aquesta jornada.

“Les activitats esportives no cessen aquest estiu i els més xicotets tenen durant el que resta del mes de juliol i tot agost la possibilitat de gaudir de l’àmplia oferta programada dins de Viu l’Estiu Alcoi” ha destacat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.

Recordar que aquelles persones interessades a participar en aquestes activitats han d’inscriure’s en la secció d’esports de la web del Ajuntament d’Alcoi. Les inscripcions es poden realitzar fins al matí abans de l’activitat.