El Campus d’*Estiu 2020 organitzat per la Regidoria d’Esports i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre amb la col·laboració de Mutualidad de Levante es consolida i ha cobert totes les places oferides en un estiu marcat per les mesures establides per la Covid-19.

Un total de 72 participants han pogut gaudir del Campus d’Estiu que aquest estiu degut a les mesures Covid-19 que han regulat aquest tipus d’activitats ha hagut d’oferir menys places de les habituals (un 75% del total de l’aforament d’anys anteriors). No obstant això, l’activitat s’ha desenvolupat i es continua duent a terme amb total normalitat dins del context de seguretat i higiene marcat en els protocols Covid-19 i d’aquesta manera s’ha atés al màxim de xiquetes i xiquets d’entre 4 i 13 anys que han volgut participar del Campus.

A la reducció de l’aforament, s’uneix la presa de temperatura a l’entrada , les mesures contínues de rentada de mans i higiene, l’ús de les màscaretes o la desinfecció de tot el material compartit després de cada ús.

Un total de 6 monitors titulats del Complex Municipal Eduardo Latorre comparteixen experiències amb els xiquets en horari de 9 a 14h de dilluns a divendres, realitzant activitats diverses com multiesport, piscina, esports de raqueta i tallers de temàtiques vàries.
El Campus, que s’estén del 6 al 31 de juliol, compleix en aquests dies amb la seua primera quinzena i arrancarà amb la segona a partir del dilluns 20 , data per a la qual ja està tot a punt.

“Un any més el Campus d’Estiu s’ha convertit en una oferta educativa i d’oci per a les xiquetes i xiquets de la nostra ciutat. Cal destacar el treball excel·lent part dels professionals del Complex Municipal Eduardo Latorre i la resta de personal implicat en l’activitat” ha destacat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.