Des d’aquest cap de setmana  i fins que acabe el mes d’agost, tota la ciutadania podrà gaudir d’atraccions de fira en les Aules Verdes, ubicades en la Zona Nord.

«Un dels sectors que més està patint les conseqüències de la crisi provocada per la Covid 19 és el dels firers. Parlem de famílies que viuen només dels ingressos que els genera aquestes instal·lacions i que a causa de la situació que estem vivint han hagut de tindre parats els seus negocis. Amb aquesta mesura volem ajudar als firers al mateix temps que augmentem l’oferta d’oci a la ciutat», explica la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Les atraccions es posaran en marxa, amb totes les mesures de seguretat, demà divendres i estaran obertes durant tot el que queda del mes de juliol i el mes d’agost. L’horari serà de dilluns a divendres de 18 a 22 hores i dissabtes i diumenges d’11.30 a 14.30 hores i de 18 a 22 hores.

«Des de l’ajuntament es porta temps treballant amb tots els sectors econòmics per dur a terme la reactivació econòmica d’Alcoi, també amb aquestes persones que fan possible el gaudi de la ciutadania i que amb aquesta mesura podran tornar a tindre una font d’ingressos», ha conclòs, Ortiz.