Els animadors de la Regidoria de Joventut van estar la setmana passada als carrers d’Alcoi per a donar a conéixer, als joves de la ciutat, les activitats que es realitzen al Club Jove i la tasca informativa i formativa que realitza l’Espai Jove, situat al Centre Cervantes Jove (CCJ).
Els monitors van estar presents a tres zones de la ciutat, parc de Cervantes i els barris de l’Eixample i Santa Rosa durant el divendres, per a traslladar-se el dissabte, al Poliesportiu de Caramanxel de la Zona Nord. Amb l’eixida es pretenia conversar amb els joves en espais i moments d’oci, de manera relaxada, per a conéixer les seues inquietuds i preguntar sobre quines altres activitats els agradaria que es programaren des de la Regidoria de Joventut.
A banda d’escoltar als joves, els animadors municipals també els van informar de tot allò que es realitza des de la Regidoria, sobretot, de les diferents activitats enfocades a aquest tipus de públic, englobades en el Club Jove que es programen mensualment. D’altra banda, també se’ls explicava els cursos formatius i les diferents possibilitats d’informació, específiques en l’àmbit juvenil, que poden rebre des de l’Espai Jove situat a l’antic edifici de Cervantes.
La regidora de Joventut, María Baca, recorda la importància d’estar sempre en contacte directe amb la joventut alcoiana: “Des de la regidoria de joventut ens hem marcat com un dels nostres objectius més importants estar més temps al carrer, contactant i escoltant a joves de diferents edats, sobretot, aquells que no són usuaris habituals dels nostres serveis per a informar-los i també per a conéixer les seues necessitats que en un col·lectiu com el de la joventut evolucionen i canvien molt ràpidament”.