El pròxim dimarts 28 de juliol tindrà lloc a les 19.30 hores un concurs de talents en l’Auditori Amando Blanquer, ubicat en el parc de la Zona Nord. Està destinat a participants de 4 a 14 anys. L’esdeveniment serà presentat pel mag i il·lusionista Hugo.

Podrà participar qualsevol persona d’aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per Whats App enviant el missatge ‘Inscripció concurs de talents’ al 650377781. Cal indicar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

El primer premi serà un sopar i 4 entrades de cinema, el segon premi un sopar i el tercer 4 entrades de cinema. En el cas de ser per a un grup les entrades de cinema, hi haurà per a totes les persones que l’integren.

«Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes. Sabem que la infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar-nos les seues habilitats», explica la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia, qui indica que «tenim una completa programació d’estiu amb activitats per a gent de totes les edats, des dels més xicotets com aquesta fins als més majors».