Des de Podem Alcoi preguntaran al proper ple municipal de l’Ajuntament sobre l’estat de l’estructura del pont Paco Aura al Viaducte i sobre les gestions que s’han portat a terme.

En octubre de 2019, la formació morada ja va preguntar al govern municipal pel manteniment del Pont de Paco Aura degut a que mostrava certes deficiències estructurals “tant de les juntes de dilatació, com a la vorera, les baranes i la pròpia calçada” afirma el regidor de la formació Aarón Ferrándiz Santamaría.

“A l’octubre, el govern municipal ens responia que traslladaria a Conselleria la problemàtica, perquè és qui té les competències al respecte, per tractar de donar solució a aquesta qüestió. Nou mesos després, observem que les deficiències del pont no s’han resolt. Sense cap ànim de generar alarma, però amb preocupació, entenem que la demora en l’actuació pot suposar un agreujament de les deficiències estructurals ja existents i dificultar, per tant, la seva adequació”, continua Santamaría.

“Amb l’objectiu d’evitar qualsevol risc futur i realitzar un adequat manteniment del pont”, Podem preguntarà al govern municipal si després de traslladar a Conselleria la problemàtica, ha rebut algun tipus de contestació i/o informe tècnic respecte a l’estat del pont, si l’ha rebut, quin és el resultat d’aquest i quines són les actuacions que van a desenvolupar-se per part de la Generalitat per a resoldre aquestes deficiències.

A més, sol·licitaran al govern municipal que “inste a la Conselleria pertinent a actuar amb diligència amb l’objectiu de resoldre les deficiències estructurals del pont de Paco Aura, fer un manteniment adequat i evitar que s’accelere el seu deteriorament i qualsevol tipus de risc associat”, finalitza Santamaría.