La Policia Local d’Alcoi ha identificat i investiga a un home com a conductor causant d’un atropellament, el qual es va donar a la fugida del lloc de l’accident, deixant al vianant greument ferit. La identificació del vehicle ha sigut possible després d’una minuciosa investigació per part de l’Equip d’Atestats i Informes de la Policia Local d’Alcoi, sent determinant per a això la informació obtinguda de les càmeres de seguretat de la Caserna de la Guàrdia Civil i les càmeres de control municipal de trànsit que disposa l’Ajuntament d’Alcoi.

Els fets van ocórrer dilluns passat 3 d’agost de 2020, al voltant de les 08.30 hores, al carrer Juan Gil Albert travesse amb el carrer Mossèn Vicent Albors, on es va produir l’atropellament d’un vianant que creuava el pas de vianants per un vehicle, que seguidament va abandonar precipitadament el lloc de l’accident evitant així ser identificat. El vianant, a conseqüència d’aquest accident, pateix lesions de gravetat, estant hospitalitzat.

Aquesta persona ha sigut localitzada després d’un operatiu de cerca, en la qual ha participat també la Policia Local de Cocentaina, ja que aquesta persona es refugiava en una segona residència rural d’aquesta localitat.

Al presumpte responsable se li investiga diversos delictes relacionats amb el trànsit, destacant un presumpte delicte per abandó del lloc de l’accident, sent posats en coneixement de l’Autoritat Judicial.

“Vull destacar la gran faena que realitza la nostra Policia Local i en aquesta ocasió la seua labor ha pogut ser duta a terme gràcies a les càmeres de control de l’Ajuntament, una vegada més veiem com les noves tecnologies ajuden a tindre una vida millor i a solucionar problemes, aquest és un dels objectius i una mostra del que és ser Smart City”, ha explicat l’edil de Seguretat, Raül Llopis.