L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el director general de Turisme, Herick Campos, han realitzat una roda de premsa en la qual han explicat les quatre ajudes concedides per la Generalitat a l’ajuntament d’Alcoi en matèria de Turisme i que suposen més de 111.000 euros per a la nostra ciutat.

En concret, 40.000 seran per a la creació de nova zona d’estacionament dissuasiu i polivalent al centre d’Alcoi -amb diferents ubicacions, una d’elles La Riba-, 20.000 per a inversió tecnològica per a fer d’Alcoi un DTI (Destí Turístic Intel·ligent), 11.281,14 per a la renovació del Certificat de la Q de Qualitat de la Tourist Info, 40.011,58 per al suport a la prestació dels serveis turístics.

Al vídeo de capçalera el Director General de Turisme, Herick Campos i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ens donen totes els detalls d’aquestes ajudes.

Moment de la rode de premsa