Aquesta setmana segueixen les activitats previstes en el Viu Estiu amb una programació pensada per a totes les edats i que intenta dur activitats a tots els barris de la ciutat.
Demà divendres 14 d’agost a les19.00 h començarà l’Itinerari ornitològic: Altre passeig per conèixer les aus. Es tracta d’un Itinerari guiat amb la intenció de conéixer millor les aus que es poden observar en aquesta estació, des de la font de Mariola cap a la font del racó del Cirer, a Bocairent. El punt de trobada és l’Àrea recreativa de la font de Mariola, Bocairent. La finalització prevista cap a les 20.30 h. Està pensat per a les persones amants de la natura que entre excursió i excursió sempre troben a faltar conèixer millor les aus que ens envolten, aquelles que es poden observar o d’altres que només podem escoltar. Cal fer Inscripció (màxim 30 places) en serra_mariola@gva.es, 965937961 indicant el nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant si van xiquets. Cal portar roba i calcer adequats, també recomanen prismàtics.
També hi haurà cinema aquesta setmana, serà demà divendres a les 22 hores en el parc El Romeral, amb la projecció de Mascotas 2. Una pel·lícula d’animació per a tota la família.
A més, diumenge seguiran les visites guiades a les Pintures Rupestres de la Sarga. Cal fer reserva a http://www.lasargareservas.com/ per poder visitar aquest jaciment, patrimoni mundial de la UNESCO. L’aforament estarà reduït a 15 persones per torn. Hi haurà quatre torns: a les 10 h, 11 h, 12 h i 13 h.
Finalment recordar que durant aquesta setmana la Biblioteca Infantil Tirisiti acull la Setmana dels animals, la pròxima estarà dedicada als Pirates. Amb Tallers, jocs i molt més per als més menuts de casa, cada matí a les 11.30 h. L’edat recomanada és de 4 a 12 anys. Les persones menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Inscripció prèvia imprescindible a la Biblioteca Tirisiti trucant al matí al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic: biblioteca@alcoi.org