El Partit Popular d’Alcoi denuncia l’abandó de la web destinada a promocionar els polígons industrials de la ciutat. La pàgina no s’actualitza des de la seua creació, en 2017, tal com assenyala la regidora del PP Lirios García. La regidora insta de nou el Govern local, del PSOE, a renovar els continguts de la web. El Partit Popular porta més d’un any demanant aquesta actualització.

La web, de la qual és titular l’Ajuntament d’Alcoi, va ser realitzada per l’empresa alcoiana Sollutia. Va tindre un cost de 3.025 euros. García considera que és una eina útil “per a promocionar els espais industrials d’Alcoi i a les empreses que aquests alberguen”. No obstant això, la regidora lamenta que no haja sigut actualitzada des de la seua creació, fa tres anys. “L’abandó d’aquesta web demostra el menfotisme del Govern d’Antonio Francés en matèria d’indústria”, recalca la regidora.

García critica que el Govern, després de crear la web, no dotara una partida econòmica per a la seua actualització i manteniment. El Partit Popular ha insistit des de setembre de 2019 al Govern per a realitzar un actualització periòdica de la web. Però no hi ha hagut cap mena de reacció. “La resposta sempre és la mateixa, que estudiaran la nostra petició, però la realitat és que hui dia la web segueix igual sense ser actualitzada des de 2017”, explica la regidora del PP.

García qüestiona, a més, que no hi haja cap referència a l’Ajuntament d’Alcoi, “com si no tinguera res a veure”. Ni tan sols apareix l’escut institucional. La regidora apunta que ”la presència institucional en una eina d’aquestes característiques és molt important i el fet d’incloure el logotip de l’Ajuntament o alguna referència al mateix és fonamental per a guanyar rellevància i autenticitat”.