“Viu l’Estiu” continua oferint oci per a tots els públics durant els mesos d’estiu a Alcoi. Una proposta d’oci per a tota la família serà la primera activitat, aquest dijous a la vesprada al barri de la zona nord amb jocs populars, per continuar amb cinema, teatre i música aquest cap de setmana al centre de la ciutat. Una ruta per als paratges naturals, les activitats infantils a la Biblioteca i una nova jornada d’Ociesport, també per a tota la família, en aquest cas en el barri de Batoi el dimarts, tancaran el menú d’activitats d’aquesta setmana d’agost.
Aquesta setmana, “Viu l’Estiu” té programada per a hui dijous, 20 d’agost, una activitat familiar en el poliesportiu Juan Agudo Garat de la Zona Nord des de les 19 a les 21 hores. Jocs de tota la vida perquè els més menuts i menudes coneguen altres formes de divertir-se.

El divendres 21 d’agost serà l’hora del cinema en el pati de l’IVAM CADA ALCOI a les 22 hores. “Skate Kitchen” serà la proposta per als més cinèfils o, simplement, per a totes aquelles persones que vulguen passar una bona estona consumint cultura a l’aire lliure. La cinta tracta sobre la vida de Camille, una introvertida adolescent de Long Island, que canvia al conéixer en Nova York a un grup de xiques que fan skate. A poc a poc, Camille descobreix aquesta subcultura, es descobreix a si mateixa i aprén el valor de l’amistat.
El dissabte, 22 d’agost, la proposta cultural arriba de la mà de l’alcoià Xavi Castillo a l’IVAM CADA ALCOI, a les 19 hores amb l’actuació “La Bíblia” dins de la campanya “El comerç regala cultura”. Les entrades presencials estan a la venda en www.teatrehibrid.com, també hi ha l’opció d’entrada virtual, que potser gratuïta si tens un codi d’accés que regalen els comerços de proximitat de la ciutat.

Per a tancar el cap de setmana a la ciutat, el diumenge hi ha dues activitats. Una nova ruta per a descobrir les pintures rupestres de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Com sempre, cal fer reserva a http://www.lasargareservas.com/ per poder visitar aquest jaciment. L’aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10 , 11 , 12  i 13  hores. També al matí del diumenge, en el centre de la ciutat, concretament, el parc de la Glorieta s’omplirà de música amb l’actuació “Vermut i Dolçaina”, a càrrec de la Colla de la Degollà, a les 12 hores.

El dimarts 25, l’esport tornarà a ser el protagonista, amb una nova jornada d’esports coneguda com a Ociesport. L’activitat serà finalment en el poliesportiu de Batoi, de 19 a 21 hores.
Segueixen també les activitats a la Biblioteca Infantil Tirisiti amb tallers, jocs i molt més per a les xiquetes i xiquets cada matí a les 11.30 h. Aquest dijous i divendres, 20 i 21 d’agost, segueixen els pirates com a protagonistes de les activitats infantils. La temàtica de la setmana del 24 al 27 serà, en canvi, el fons marí. L’edat recomanada és de 4 a 12 anys y les persones menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta i complir les mesures sanitàries. La inscripció prèvia es imprescindible i es pot fer a la Biblioteca Tirisiti,trucant al matí al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic: biblioteca@alcoi.org.

Totes les activitats, canvis d’ubicació o novetats sobre la programació els podeu consultar en http://home.ticketalcoi.com/ .