El regidor i portaveu Màrius Ivorra denuncia que la data més propera és per a un més, a l’hora de demanar cita a atenció ciutadana o al padró. “Any rere any denunciem públicament la falta de previsió del govern de Toni Francés a l’hora de planificar l’atenció al públic dels serveis municipals a l’estiu, en la nostra ciutat. I com no, enguany no s’han pres mesures perquè els ciutadans hagen de patir llagues esperes a l’hora de fer tràmits a l’Ajuntament, tràmits que és normal realitzar en el moment en el qual estem de vacances al nostre treball, que sol ser a l’estiu”, assevera.

“Així doncs a l’estiu els treballadors municipals també agafen les vacances, i és el moment de reforçar la plantilla. Açò que per a qualsevol ciutadà és obvi, no ho deu ser al govern de la nostra ciutat, que altra vegada enguany deixa als ciutadans amb una llarga espera de 30 dies per a poder ser atesos a atenció ciutadana i el padró”, denúncia Ivorra.

“Esperem que durant aquesta tercera legislatura acaben resolent aquest problema que en 7 anys de Psoe ha anat repetint-se tots els estius”, conclou.