Un total de 10 activitats organitzades pel Centre d’Esports en col·laboració amb empreses i entitats de la ciutat han completat una àmplia programació lúdica i esportiva emmarcada dins de Viu l’Estiu Alcoi.

Les activitats s’han desenvolupat en pràcticament tots els barris de la ciutat i aproximadament uns 600 xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys han gaudit de totes elles. En concret han tingut lloc al Parc del Romeral, Parc de Cantagallet, Parc del Viaducte, Pistes Poliesportives de Caramanxel, Batoi i El Camí, Passeig de Cervantes, Riverfit i Zona d’Escalada de la Uixola.
Ocisport, jocs populars, jornada d’escalada a l’aire lliure i jornada d’orientació han ofert a les famílies durant els calorosos mesos de juliol i agost la possibilitat de compartir i gaudir de sessions didàctiques, divertides i refrescants moltes d’elles relacionades amb la iniciació a algunes modalitats esportives i altres que tenien a veure amb el coneixement de jocs i esports que es practicaven o eren més habituals en el passat i que despertaven la curiositat dels menuts com les xapes, boles i trompes entre d’altres.

“Ha estat un estiu marcat per la pandèmia i en totes les activitats es complia amb els protocols Covid 19 garantint i controlant els aforaments, prenent la temperatura als participants, assegurant la desinfecció del material d’ús comú i fins i tot regalant material perquè cada xiquet o xiqueta pogués tenir-lo per a ús propi. Agraïm des del Centre d’Esports a tots els agents implicats i a les famílies per la col·laboració i l’assistència a les activitats en un estiu atípic i excepcional”, ha destacat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.