La programació ‘Viu l’Estiu’ que organitza l’Ajuntament d’Alcoi de forma transversal des de diverses regidories segueix amb la seua programació durant aquesta última setmana d’agost. Les activitats són variades i poden participar persones de totes les edats amb diferents aficions i interessos però aquesta setmana, la música és, sens dubte, la protagonista. Dos concerts, màgia amb música en directe, una nova pel·lícula i les visites a la Sarga són el menú per a consumir cultura a Alcoi.

Ahit, dijous 27 d’agost, van haver dues activitats per a elegir, totes dues amb música. La primera adreçada a un públic familiar amb la màgia com a protagonista. Es va tractar de l’espectacle “Somnium” de Hugo Aracil i Noa Villar, on la veu de Noa Villar es fusiona amb la màgia d’Hugo Aracil amb una potent posada en escena ressaltada per la música en directe. Una atractiva proposta en l’Ivam Cada Alcoi.
A la mateixa hora i dia, en el parc de Cantagallet, va sonar la música de diferents versions del pop i el rock. La Corporació Musical la Primitiva va ser l’encarregada a les 20 hores de posar banda sonora a l’estiu. Una activitat que va fer gaudir a tota mena de públic.

Els divendres sempre són per al cinema d’estiu. La pel·lícula ‘Buñuel en el laberinto de las tortugas’ serà projectada el divendres 28 d’agost a les 22 hores a l’Ivam Cada Alcoi.

El dissabte 29 d’agost hi haurà una nova oportunitat de gaudir de la música, en aquest cas en el Poliesportiu de Batoi. L’Agrupació Musical Serpis a les 20 hores oferirà un concert de música de cinema. Bandes sonores de mítiques pel·lícules per a portar a la ment records personals i familiars.

I per a tancar la setmana, el diumenge, les Pintures de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat tornen a esperar als visitants. Cal fer reserva a l’enllaç ja que l’aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10, 11 , 12  i 13  hores.

Actuació de màgia

Actuació de màgia

Actuació de màgia