El pròxim 8 de setembre, Alcoi comença el curs amb feminisme amb la proposta d’una escola d’empoderament, de la mà de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi. La iniciativa comença amb tres tallers gratuïts, adreçats a dones que vullguen saber més sobre elles mateixes, que seran impartits per reconegudes professionals en la matèria com Maite Descalzo, Lara Avargues i Amaia Prieto. Els tallers seran els dimarts i dijous de 17.30 a 20.30 hores i s’impartiran al llarg de tres setmanes.

L’Escola d’Empoderament Mariola, impulsada per la regidoria d’Igualtat per a donar eines a les dones començarà el 8 de setembre en Àgora amb el taller “Sóc Valuosa”, impartit per la psicòloga Maite Descalzo. La formació durarà dos dies, el 8 i 10 de setembre, de 17.30 a 20.30 hores. Un interessant taller que aprofundirà en l’autoconeixement interior amb la intenció de reforçar l’autoestima oferint eines a les participants per a sentir-se empoderades i capaces tant de dur endavant la seua vida com de formar part de la societat de forma activa.

La setmana següent, el 15 i 17 de setembre, serà l’hora de la formació en sexualitat femenina. El segon taller estarà impartit per la psicòloga, sexòloga, i conductora del programa de TV d’ÀPunt “69 Raons”. La formació aportarà coneixements sobre la sexualitat femenina i com gaudir més d’ella. En aquest cas, es realitzarà en l’IVAM CADA ALCOI de 17.30 a 20.30 hores.

Per últim, el taller del 22 i 24 de setembre amb el títol “Sororitat i humor, creant xarxes”, tindrà lloc també en l’IVAM CADA ALCOI de 17.30 a les 20.30 hores. Un taller que impartirà Amaia Prieto, clown feminista. La seua divertida proposta pretén, a través de l’humor, reflexionar sobre la importància de créixer juntes. Una vesprada que buscarà amb la rialla la connexió de les participants, posant l’accent en la importància social de crear xarxes de suport, atenció i creixement.

La regidoria d’Igualtat, Aranza de Gracia, destaca la qualitat d’una escola pensada per a millorar l’autoestima i l’empoderament femení: “A partir del 8 de setembre a Alcoi tenim una interessant proposta per a totes les dones. La regidoria d’Igualtat ha preparat una escola d’empoderament femení, amb tres intensos tallers impartits per reconegudes professionals. Una oportunitat per a aprofundir en l’autoestima, la connexió i el coneixement de les dones amb tallers divertits i pràctics que ens donen eines importants per a conéixer-nos a nosaltres mateixes i per a crear vincles, aprofundint en la sororitat”.

Les inscripcions per a participar en aquesta escola d’empoderament ja estan obertes i es poden fer individualment per a un taller, dos o tots tres. L’enllaç de la inscripció és aquest.

La inscripció també es pot fer telefònicament, al número 965537100 donant les extensions d’Igualtat, 2635, 2636 o 2629 o per correu electrònic a igualtat@alcoi.org.