El divendres 11 de setembre tindrà lloc a les 19.30 hores un concurs de talents en l’Auditori Amando Blanquer, ubicat en el parc de la Zona Nord. Està destinat a participants de 4 a 14 anys i estarà presentat pel mag i il·lusionista Hugo.

Podrà participar qualsevol persona d’aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per WhatsApp enviant el missatge “Inscripció concurs de talents” al 650377781 fins al 9 de setembre. És important recordar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

El primer premi serà un sopar i quatre entrades de cinema, el segon premi un sopar i el tercer quatre entrades de cinema. En el cas de ser per a un grup el premi de les entrades de cinema, hi haurà per a totes les persones que l’integren.

«Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes, ja que sabem que la infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar les seues habilitats al món» explica la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia.

Cartell