L’ajuntament d’Alcoi oferirà un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i reconeixença a les persones, col·lectius i institucions que han lluitat contra la pandèmia aquest dissabte 12 de setembre a les 19.30 hores en el Parc de la Glorieta. Recordem que aquest acte va ser anunciat en el Ple Extraordinari del passat 30 de juliol.

L’acte tindrà lloc en l’entrada per Sant Nicolau del parc. En les entrades del parc que estan obertes, la citada de Sant Nicolau i la de Sant Mateu hi haurà roses blanques que els assistents podran agafar per col·locar-les en el moment de l’acte que ho indique el conductor al voltant del monòlit en record i reconeixença. El conductor de l’acte serà el periodista alcoià Daniel Moltó. Participaran també un quintet de corda de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i la soprano, Tania Bou.

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés, afirma que «celebrarem un acte solidari per fer costat a les famílies que han perdut a un ser estimat durant aquesta pandèmia. La nostra ciutat ha estat castigada, especialment les persones majors que estaven en la residència DomusVi i volem traslladar tot el nostre suport a les famílies afectades. També volem agrair tant a les persones com als col·lectius i institucions el seu esforç i solidaritat dut a terme per frenar la pandèmia. Tant als que han lluitat en primera línia com els qui han fet diverses donacions i els que han ajudat les persones que pitjor ho estaven passant. Alcoi és una ciutat solidària i en els pitjors moments és quan més hem demostrat aquest caràcter altruista que ens caracteritza».

Recordem que l’ajuntament d’Alcoi va mostrar el seu dol des dels primers dies de l’Estat d’Alarma quan va posar les banderes a mitja asta i també es va sumar al minut de silenci convocat pel Govern per a recordar als morts per la pandèmia i recolzar als seus familiars.