Tornen, a partir del el dilluns 5 d’octubre, totes les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi realitza, de manera gratuïta, per als majors de la ciutat com la gimnàstica, ioga, ball, història, pintura o manualitatsd dins del curs 2020/2021. Les activitats físiques com la gimnàstica, el ioga i el ball s’ofereixen, des de l’inici, amb la possibilitat de realitzar-les de manera presencial, per internet o combinant totes dues. També s’està preparant una oferta a través d’Internet per a totes les matèries garantint així la continuació del curs si l’empitjorament de la situació sanitària obligara a deixar de realitzar les classes presencials. En total, ja hi ha més de 700 inscrits i encara no estan tancades totes les matriculacions.

En aquesta edició, marcada per les mesures per a lluitar contra la Covid-19, s’ha intentat mantindre la plaça a tots els participants de l’any anterior, no obstant això, per a complir amb les restriccions d’aforament necessàries per a garantir la seguretat, els grups s’han desdoblat en dos subgrups.

La regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, destaca les ganes i la il·lusió dels majors de la ciutat per seguir amb les seues activitats: “El 5 d’octubre, arranquem de nou les diferents activitats que l’Ajuntament d’Alcoi ofereix de manera gratuïta als nostres majors. Tenim ja més de 700 inscrits i en les reunions realitzades amb els usuaris, hem pogut veure l’energia i les ganes que tots ells tenen de mantindre’s actius. Aquest any, oferim també la possibilitat de realitzar les activitats físiques des de casa a través d’Internet o combinades i també estem preparant-ho tot perquè encara que empitjore la situació, el curs de totes les matèries puga continuar online”.

Des de la Regidoria també es destaca que els protocols de seguretat s’han adaptat tant a les diferents matèries, especialment a les físiques, com als edificis on es realitzen les activitats: Edifici del Viaducte, Conservatori de Música i Dansa i Complex Esportiu Eduardo Latorre, oferint un servei segur i de qualitat als majors d’Alcoi.