El proper diumenge que ve, 27 de setembre, es commemora un any més el Dia Mundial del Turisme. Per aquest motiu l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat diverses activitats que es duran a terme els dies 26 i 27.
Cal destacar que enguany el Dia Mundial del Turisme està dedicat al ‘Turisme i Desenvolupament Rural’.

Pel que respecta al dissabte hi haurà Rutes del Modernisme amb dues empreses locals, també hi haurà rutes pel medi natural, en aquest cas una diürna portada a terme pels alumnes del taller d’ús de Birdwatching i una nocturna amb una empresa local. Cal ressaltar que tant dissabte com diumenge d’11 a 14 hores en el llit del Riu hi haurà una doble activitat, Acosta’t a la cultura cervesera i passejos en cavall i burretes.
Finalment, pel que concerneix el dissabte dir que l’altra activitat seran visites guiades en el Museu Explora.

El diumenge repetirà la ‘Ruta Alcoi Modernista’ i a més hi haurà Cementeri monumental Alcoi i per les pintures rupestres de la Sarga. Per a acabar cal ressaltar que el MUBOMA realitzarà jornada de portes obertes amb visites guiades.

És necessària la inscripció prèvia per a totes les activitats excepte les que es realitzen en el llit del riu. (En el cartell s’explica com realitzar-les).

Programació