Avui ha començat el cicle de concerts de les quatre agrupacions musicals alcoianes anomenat ‘Música de Tardor’ portarà, els caps de setmana dels mesos de setembre, octubre i novembre, un total de nou concerts fins a la nostra ciutat. Les actuacions es repartiran entre les quatre agrupacions musicals existents a Alcoi: La Corporació Musical Primitiva, l’Agrupació Musical Serpis, la Societat Musical Nova i la Societat Unió Musical, en tres escenaris diferents: el pati de l’IVAM CADA, l’auditori Amando Blanquer de la Zona Nord i l’església de Santa María.

Avui diumenge 27 de setembre ha sigut el primer concert que correrà a càrrec de l’Agrupació Musical Serpis en el pati de l’IVAM CADA. La següent trobada musical serà el divendres 2 d’octubre, per part de la Societat Unió Musical, a les 19 hores en el mateix escenari. El dissabte, 3 d’octubre, una altra banda oferirà el seu repertori, en aquest cas, la Corporació Musical Primitiva a les 19 hores en l’auditori Amando Blanquer.

El 10, 18 , 23 i 25 d’octubre; i el 7 i 8 de novembre es realitzaran els altres concerts fins a completar una programació variada tant en agrupacions, escenaris com horaris i dies, oberta i gratuïta per a tota mena de públic. El regidor de cultura, Raül Llopis, destaca aquesta nova aposta anomenada ‘Música de Tardor’: “Tenim la sort de tindre a Alcoi quatre agrupacions musicals, bandes imprescindibles en la nostra idiosincràsia cultural de les que ara, amb aquest cicle de Música de Tardor, podran gaudir els ciutadans durant els caps de setmana dels pròxims mesos. Els concerts es realitzaran a diferents horaris i dies així com en diferents parts de la ciutat amb la idea de fer arribar la música de les quatre bandes al màxim nombre de ciutadans”.

‘Música de Tardor’ és la primera vegada que es realitza a la ciutat i la proposta està englobada dins del Pla Reactiva Alcoi per al sector cultural, recolzant a les agrupacions alcoianes i a un sector, el de les bandes, imprescindible en les principals festivitats del nostre territori que han sigut declarades Patrimoni Cultural Immaterial per la Generalitat Valenciana.

Moment del concert

Moment del concert