L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el regidor d’Empresa i Ocupació, Alberto Belda han presentat en roda de premsa el Pla Director d’ ‘Impuls’ d’Alcoi. Es tracta del document que contindrà tot el relacionat amb el foment de la indústria a l’Alcoi i s’exposarà a partir del dilluns en la seua pàgina web http://impulsalcoi.org i al qual la ciutadania, partits polítics i entitats econòmiques podran realitzar les seues aportacions per a definir-ho per complet a la fi del pròxim mes.

El pla té sis eixos bàsics, posicionament i promoció, oferta formativa, potenciar l’impuls industrial, descarbonització i modernització de les àrees industrials i innovació i digitalització, al costat de 28 accions concretes o objectius.

Al vídeo de capçalera els dos protagonistes de la roda de premsa ens donen tots els detalls d’aquest pla.

IMPULSALCOI from Impulsalcoi on Vimeo.