A última hora d’aquest matí la Generalitat ha autoritzat a què el XLII Trofeu Ciutat d’Alcoi de futbol puga jugar-se amb públic, en concret un màxim de 1.000 espectadors. L’encontre serà el pròxim dissabte 10 d’octubre a les 19 hores en el Camp Municipal El Collao i s’enfrontaran el CD Alcoyano i el Yeclano Deportivo.
Només podran accedir els socis del Club amb invitació per seguir tots els protocols de seguretat de la Covid 19. Les persones sòcies que vulguen anar a veure el partit hauran d’arreplegar prèviament la invitació a les oficines del Club Deportivo Alcoyano, ubicades en el mateix Camp El Collao en el següent horari:
Dijous 8, de 9,30 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
Divendres 9, de 9,30 a 14 hores.
Dissabte 10, de 9,30 a 13 hores.

«Vull felicitar el Club Deportivo Alcoyano perquè només rebre la notícia ja s’ha posat a treballar i en temps rècord ha determinat el sistema de repartiment d’invitacions. Aquest serà el primer partit que el públic local puga tornar a veure l’Alcoyano en el seu camp després de molt temps, serà un encontre que aprofitarà per conèixer la nova plantilla», ha afirmat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.