El Partit Popular critica el que anomena “temeritat” del Govern d’Alcoi, del PSOE, per intentar adjudicar l’obra de construcció del pont d’accés a la urbanització de Serelles malgrat que un jutjat va anul·lar l’adjudicació de la redacció del projecte. La “decisió temerària” l’ha ratificada el Tribunal Superior de Justícia que, segons ha transcendit, ha confirmat la suspensió cautelar de l’obra. L’alt tribunal ha rebutjat el recurs de l’Ajuntament, al qual condemna en costes amb 1.200 euros. “La temeritat del Govern comença a costar-li diners als ciutadans”, lamenta el portaveu del PP, Quique Ruiz.

El TSJ ratifica la suspensió del procés per a adjudicar la construcció del pont d’accés a la urbanització de Serelles. Avala les mesures cautelars adoptades pel Jutjat Contenciós-administratiu d’Alacant a l’espera que el Tribunal Superior de Justícia resolga el recurs de l’Ajuntament a la sentència que va anul·lar l’adjudicació de la redacció del projecte.

El jutjat va advertir una baixa temerària en l’oferta guanyadora per a redactar el projecte. L’empresa adjudicatària es va fer amb el contracte per 75.000 euros, la meitat del preu inicial. La sentència instava l’Ajuntament a adjudicar la redacció del projecte a l’empresa demandant. “El PSOE, amb els diners de tots els alcoians, continua recorrent les sentències contra les seues decisions temeràries”, critica Ruiz.

El regidor insisteix que el Govern no hauria d’haver iniciat el procés de contractació de l’obra. “El PSOE va ser negligent, irresponsable i temerari” en traure a concurs una obra basada en un projecte anul·lat pels tribunals.

Segons el parer de Ruiz, el PSOE dóna massa mostres “de negligència”. Al del pont de Serelles se sumen altres casos, diuen, “com l’ampliació del poliesportiu en terrenys particulars o el del Molinar, en el qual l’Ajuntament perdrà una subvenció de mig milió d’euros per iniciar una obra sense tindre garantida la seguretat dels terrenys d’accés, que a més són de propietat privada”, conclou Ruiz.