El Partit Popular va sol·licitar en el passat ple municipal, que l’Ajuntament d’Alcoi instal·le nous equipaments en els vehicles de la flota municipal d’autobusos urbans per a dispensar gel hidroalcohòlic als usuaris del servei.

La prevenció enfront de la Covid 19 en el servei de transport urbà ha sigut un dels principals objectius de l’Ajuntament d’Alcoi durant la greu situació sanitària provocada per la pandèmia.
Des del mes de març l’empresa concessionària del servei de transport urbà va intensificar la neteja i desinfecció dels vehicles, als quals va dotar de mampares de protecció per als conductors. A més, va implantar la targeta bancària i els bons com a úniques formes de pagament per a evitar que el contacte amb diners en efectiu poguera provocar contagis.

“Les mesures posades en marxa en el nostre servei municipal d’autobusos, s’han complementat en altres municipis amb la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic per a reforçar la seguretat sanitària dels usuaris, oferir les màximes garanties i frenar la caiguda de passatgers per possible temor al contagi.” ha manifestat el regidor popular Kiko Cantó qui afig que “és una llàstima que aquesta iniciativa no estiga ja en funcionament”