Ja han començat les obres per a la remodelació del carrer Costera del Gurugú i el seu entorn. El termini d’execució de l’adequació és de 5 setmanes i les durà a terme l’empresa La Penyeta Muro 2020, SL. L’import de l’obra és de 48.000 euros. L’actuació prevista consistirà en la nova pavimentació de les voreres i paviments del carrer Gurugú i el seu entorn.

«Aquesta és una obra necessària per a millorar la relació d’aquest amb la zona per a vianants de la Placeta de la Creu Roja i Sant Domènec, tant per la funcionalitat dels recorreguts dels vianants com per la connectivitat del trànsit de vehicles. Com totes les obres genera molèsties durant la seua actuació, que hem tractat de minimitzar acordant mesures amb els comerciants i els agents implicats», explica el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Amb motiu d’aquestes obres, es produeixen canvis en les mesures adoptades en els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç els caps de setmana, per disposar de més espai per a vianants i complir amb les normes de distància i seguretat per lluitar contra la Covid-19. Així, mentre duren les obres en la costera del Gurugú:
– El carrer Sant Nicolau estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús durant els caps de setmana.
– El carrer Sant Llorenç estarà tancat al tràfic rodat dissabtes, des de les 8.30 hores i fins a la matinada. L’autobús urbà circularà amb normalitat fins a les 20.30 hores. A partir d’eixe moment es podran disposar les terrasses en la calçada.
– Divendres i diumenge Sant Llorenç estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús amb normalitat.

Estan tancades per obres la costera del Gurugú i Sant Josep, que només admet trànsit en el tram entre El Tap i Goya per accedir als garatges.